Spring Breek festival
25 juni 2022

Wat moet ik me voorstellen bij het Spring Breek festival?
Big airs, salto's, estafette races, feest, festivalgevoel, fantastische muziek, alcoholische versnaperingen, alles om er een echt Niehaals feest van te maken. 


Wie organiseert het Spring Breek festival?
Wij zijn een willekeurige groep vrienden van Niehaals, met een gemeenschappelijke voorliefde voor springen en feesten. Tijdens onze maandelijkse vergaderingen spannen wij ons graag om er voor jullie een onvergetelijk festival van te maken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje!

Groetjes van Danielle, Ruud, Wim, Bobby en Huub.

Waar vindt het Spring Breek festival plaats?
Op een prachtig landgoed aan de Dreefstraat in Waalre.

 

Kunnen we gaan en staan waar we willen?
Het festival vindt plaats op privé terrein. Gelieve daar rekening mee te houden in het gedrag van jezelf en eventuele introducé(s). We zullen duidelijk aangeven waar het festivalterrein begint en eindigt!​

Wat is het programma?

 • Het definitieve programma qua tijden is nog onder voorbehoud. We voorzien in ieder geval de volgende onderdelen:

  • Start / opening

  • Vrij springen

  • Wedstrijd elementen

  • Barbecue

  • Vrij springen

  • Feest

  • Camping

  • Ontbijt

  • Einde

Wie zijn er welkom op het Spring Breek festival?
De doelgroep voor het festival zijn alle leden van Niehaals en eventuele vrienden van hen. Enkel Niehaals leden kunnen kaartjes kopen. Leuk als je een introducé wilt meenemen! Wij beoordelen jou uiteindelijk op hun gedrag, dus kies verstandig!

Kan ik mijn kinderen meenemen?
Natuurlijk vinden kinderen het fantastisch om ook mee te springen in de middag. Bij voldoende animo zal er gezorgd worden voor een apart luchtkussen en een veilige oplossing voor onze jonge bezoekers.
 

Wat zijn de kosten van het Spring Breek festival?
De huidige ticketprijs voor het gehele festival is vastgesteld op 12,50 euro voor Niehaals leden en 19,50 euro voor niet-leden.

Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis naar binnen, van 3 tot 12 jaar is het 5 euro.


Inbegrepen in de ticketprijs zijn: springkussens, feest, camping en ontbijt.
Optionele extra kosten zijn BBQ (~11 euro) en drankjes.

Ik ben enthousiast!! Waar kan ik kaartjes kopen voor Spring Breek Festival 2022?
We werken aan een link naar een betaalformulier. Tijdens de carnaval hopen we de eerste festivalgangers te kunnen verwelkomen!

Moet ik verkleed komen? Is er een dresscode?
Iedereen is vrij om zo vrolijk mogelijk naar ons festival te komen! Op de springkussens geldt uiteraard een no-shoes beleid, dus kies je sokken zorgvuldig!

Ik ben vies geworden!! Kan ik ergens douchen?
Op het festivalterrein zijn geen douches aanwezig dus neem voor de zekerheid wat extra kleding of een kostuum mee. Uiteraard kunnen we (op verzoek) mensen nat gooien met water.

Wat is de Line-up?
To be announced. 

NIX18
Alcohol is op Spring Breek, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn.

 

Blijven slapen? Gezellig!

Spring Breek heeft een camping waar alle bezoekers welkom zijn om te blijven overnachten. Het is niet mogelijk om een plekje te reserveren op onze camping, maar we beloven jullie dat er voldoende ruimte is voor iedereen. 

Parkeren
Openbaar parkeren is mogelijk langs de kant van de weg.
In de buurt van het festivalterrein zal ook een kiss & ride locatie aangelegd worden, zodat je jezelf kunt laten afzetten. 

Ik wil met mijn band/act op Spring Breek 2022 staan, waar kan ik me aanmelden? 
We ontvangen dagelijks ontzettend veel aanmeldingen van bands, DJ’s en andere partijen die onderdeel uit willen maken van ons festival. Zoals je zult begrijpen hebben we het hier erg druk mee, maaaar mocht jij het toch willen proberen. Pak je kans en mail naar springbreek@niehaals.nl

Kan ik met het openbaar vervoer naar het Spring Breek Festival? 

Natuurlijk! Vanaf Centraal Station Eindhoven pak je bijvoorbeeld buslijn nummer 7 om vervolgens nog maar 13 minuten te hoeven lopen voor je ons festivalterrein bereikt.

Kan ik alvast een team maken voor de wedstrijden / estafettes?

De teams voor de wedstrijden in estafettevorm, kunnen op ieder moment aangemeld en gewijzigd worden. Mocht je van tevoren willen trainen en een team-outfit aanschaffen, dan kun je alvast beginnen. Maar als je in de loop van het festival een teamlid wil vervangen door een betere dan staat dat geheel vrij. Let the games begin!

Welke veiligheidmaatregelen nemen jullie?
 

Spring Breek Festival is op eigen risico.
 

Het betreden van het festivalterrein en de springkussens is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade of letsel aan bezoekers of hun eigendommen.